1 Man 1 Dollar

5:43:00 PTG
Assalamualaikum..
Kami sedang menjalankan kutipan derma bagi Palestin dengan menjual button "save palestine". Terdapat 3 jenis button yang disediakan dan satu button tersebut berharga Rp 10k. Bagi yang berminat, khususnya sekitar lingkungan jakarta, bolehlah menempahnya kepada nama-nama dibawah:

Farid : +6281807085632
Zulfadli : +628174935829
Lokman :
+62087882268597

Sumbangan anda insya Allah akan disalurkan kepada badan-badan NGO yang menguruskan penghantaran bantuan kepada rakyat Palestin. Jom membeli sambil menderma!

p/s: Selagi stok masih ada.Bear-Merpati-Reben

You Might Also Like

0 maklum balas

Lama sangat tulis dalam kemaskini. Ape daa..

Fiqh Dakwah

1. Al-qudwah qabla dakwah
2. Ar-Ta’lif qabla ta’rif
3. At-ta’rif qabla taklif
4. At-tadarruj fi taklif
5. At-taisir la ta’sir
6. Al-Usul qabla furu’
7. At-targhib qabla tarhib
8. At-tafhim la al-talqin
9. At-tarbiyah la at-ta’riyah
10. Tilmizu imam la tilmiz kitab

Abdullah Nasih ‘Ulwan

“Usaha dan Jihad pemuda-pemuda merupakan suatu tenaga yang paling berpotensi bagi mengatasi dan memecah sebarang masalah. Usaha ke arah Keagungan dan Kegemilangan akan terkabul di tangan-tangan pemuda-pemuda Islam, bukan di kalangan orang yang tidak bermaya lagi tidak berpotensi. Sebagaimana kita semua ketahui, bahawa angkatan pemuda adalah merupakan suatu tenaga yang utuh, teguh andainya mereka ini diasuh dan ditarbiyah dengan tarbiyah Islamiah, hingga jiwa-jiwa mereka ini penuh padu keimanan dengan Allah s.w.t. Berteraskan dengan keimanan yang tulin sahajalah kedudukan ummah ini dapat ditingkatkan sampai menjadi suatu ummah yang aman makmur.”